I nxjerrë nga thellësia e bjeshkëve!

 

Ujë Natyral Mineral DEA i nxjerrur nga thellësia e nëntokës në bjeshkët e Zhegocit është një nga ujërat më të lehtë me oligo minerale dhe posedon një sasi të mjaftueshme të mineraleve që janë të domosdoshme për funksionimin e trupit dhe stabilitetin e tij. Uji DEA është i pasur me bikarbonate, sulfate, kalcium, magnezium, kjo e bën ujin DEA të përshtatshëm për ata që kanë nevojë tu ikin pijeve me përmbajtje të karbonit, ata që vuajnë nga vlera e gastritit dhe për ata që kanë nevojë të konsumojnë sasi të mëdha të ujit.

Uji Natyral Mineral

I nxjerrë nga thellësia e nëntokës është një nga ujërat më të lehta oligo minerale dhe posedon një sasi të mjaftueshme të mineraleve që janë të domosdoshme për fuksionimin e trupit dhe stabilitetin e tij.

Uji Mineral Natyral

I nxjerrë nga thellësia e nëntokës shumë i pasur me minerale si: bikarbonatet, sulfatet, kalciumi, magneziumi kanë efekt shumë të mirë në funksionimin fiziologjik të trupit të njeriut.

Produktet

2 L

PET, 6pcs

1.5 L

PET, 12pcs

0.75 L

PET, 12 pcs

0.5 L

PET, 12pcs

0.5 L

PET, 12pcs

0.25 L

PET, 12pcs

2.0L/Plastic,12pcs

1.5L / Plastic,12pcs

0.75L / Plastic,12pcs

0.5L / Plastic,12pcs

0.5L / Plastic,12pcs

0.25L / Plastic,12pcs

Nimoja Shnetës

Partnerët

Jemi të lumtur t’i ofrojmë shërbimet tona për industri të ndryshme. Këta janë partnerët tanë të lumtur me shërbimet tona!

Lexo më shumë   →

I nxjerrë nga thellësia e bjeshkëve!