Partnerët tanë

Jemi të lumtur t’i ofrojmë shërbimet tona për industri të ndryshme. Këta janë partnerët tanë të lumtur me shërbimet tona!

Ambasada Sllovene Prishtinë

Ambasada Austriake Prishtinë

Ambasada Suedeze Prishtinë

Ambasada Gjermane Prishtinë

Ambasada Turke Prishtinë

Ambasada Britanike Prishtinë

Ambasada Zvicerane Prishtinë

Ambasada Holandeze Prishtinë

Ambasada Norvegjeze Prishtinë

Ambasada Amerikane Prishtinë

Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës

Sekretariati i Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Sekretariati i Komisionit Qendror Zgjedhor

Kuvendi i Republikës së Kosovës

Ministria e Drejtësisë - Shërbimi Korrektues

Gjykata Supreme e Republikës së Kosovës

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale

DLA Troop Support Europe&Africa (US ARMY)

Agjencia Qendrore e Prokurimit

Raiffeisen Bank Kosovo

Ministria e Diasporës

Ministria e Financave

Ministria e Punëve të Brendshme

Dinig Facility (Bondsteel Camp)

DOGANA E KOSOVËS

Policia e Kosovës

KEDS sh.a

Zyra e BE-së

Ecolog

NLB Prishtina

EULEX

USAID

Coop - Zvicer

OSCE

UNMIK

Viva Fresh

Elkos Group

Interex

Meridian