17 Janar, 2023

Inxhinier Elektrik dhe Mekanik (3)

Uje Dea shpall konkurs pune per : Inxhinier Elektrik dhe Mekanik (3) Vendi: Gjilan Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga GJERMANIA. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar. Detyrat e punës: Kualifikimi i nevojshëm: ADEA GROUP ju ofron: Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme…

Read more

Ujë DEA dekorohet me çmimin “PLATIN ERA” 

Ujë Dea u vlerësua nga Business Initiative Directions me Çmimin Platin ERA në kategorinë “Çmime Ndërkombëtare për Cilësi” për angazhimin në cilësi dhe përsosmëri gjatë ceremonisë së Konventës Ndërkombëtare për Cilësinë që u mbajt në #Gjenevë më 11 dhe 12Mars, 2017. Kompania ka fituar këtë çmim bazuar në kriterin e cilësisë, kënaqësisë së konsumatorit si dhe për…

Read more