18 Janar, 2023

Ujë DEA fiton çmimin “Punëdhënësi i vitit 2021“.

Në mbrëmjen Gala të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, Ujë Dea fitoi një ndër çmimet më të rëndësishme si “Punëdhënësi i vitit 2021“. Ujë Dea pranoi këtë çmim pas një pune të suksesshme dhe me përkushtim të madh nga stafi ynë. Të cilët punuan për ta mbajtur statusin e Ujit Dea në kompani lidere…

Read more