20 Janar, 2023

Ujë DEA dekorohet me çmimin “PLATIN ERA 2”

Ujë Dea u vlerësua nga Business Initiative Directions me Çmimin Platin ERA në kategorinë “Çmime Ndërkombëtare për Cilësi” për angazhimin në cilësi dhe përsosmëri gjatë ceremonisë së Konventës Ndërkombëtare për Cilësinë që u mbajt në #Gjenevë më 11 dhe 12Mars, 2017. Kompania ka fituar këtë çmim bazuar në kriterin e cilësisë, kënaqësisë së konsumatorit si dhe për…

Read more