Origjina, Burimi, Mjedisi

Origjina, Burimi, Mjedisi Që nga lashtësia, në vazhdimësi, në këto troje të virgjëra me një natyrë të butë e të pastër, të parët tanë i njohën dhe i ruajtën burimet e ujërave të kristalta minerale, për të cilat që atëherë, kishin njohuri për efektet shëruese që patën për njerëzit, të cilët lëngonin ngasëmundjet e lukthit,…

Read more

Uji Jonë

Burim nga luginat malore Dea ju ofron shumëllojshmëri produktesh, gjithmonë duke ruajtur origjinalitetin dhe natyralitetin e tyre. Ju mund të shijoni ujë natyral në çdo kohë të jetës tuaj, duke filluar që tani, ujë mineral në çdo kohë dhe ujë të krijuar për bebe, në mënyrë që shëndeti i fëmijës suaj të fillojë që nga…

Read more

Linja e Produkteve

Zgjedhja e madhe e produkteve Ne jemi me ju në të gjitha rrethanat dhe format! Padyshim, është e qartë se uji është vendimtar për jetën e përditshme, dhe në një sërë situatash të tjera. Prandaj, uji Dea ofron një shumëllojshmëri produktesh që ruajnë në mënyrë të përsosur kualitetin. Linja e Produkteve Exclusive Glass Bottles Zbuloni…

Read more

Vende Pune

Filloni karrieren tuaj profesionale. Gjeni punën tuaj të ëndrrave dhe punoni në një vend shumë profesional. Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga Gjermania. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar. ADEA GROUP ju ofron: Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune,…

Read more

Media

Të rejat e fundit Gjeni lajmet më të fundit për kompaninë tuaj të preferuar Uji Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga Gjermania. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar. ADEA GROUP ju ofron: Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi…

Read more

Pako Familjare dhe Zyre

Hidratohuni në shtëpi dhe zyrë Si në punë ashtu edhe në shtëpi, shishet e ujit Dea janë shumë të dobishme. Ato janë të qëndrueshme, në mënyrë që të mund t’i rezistojnë përdorimit të rregullt në kuzhinë dhe punë. Për familje dhe zyre Ujë Natyral Mineral 8 L MË SHUMË Ujë Natyral Mineral 10 L MË…

Read more

Për Ne

Historia e kompanisë ADEA GROUP Të parët tanë i kanë njohur dhe ruajtur burimet e ujërave të kristalta minerale, për të cilat, që atëherë ishin njohur për efektet shëruese që patën tek njerëzit, të cilët ankoheshin nga sëmundjet të ndryshme. Edhe pas shumë viteve, këto burime vazhdojnë të mbrohen me shumë fanatizëm. Pas hulumtimeve të…

Read more

Shishe Plastike (ECO)

Shishe miqësore me natyrën Forma e shishes së ujit duhet t’i përshtatet dorës suaj, në mënyrë që asnjëherë të mos keni vështirësi në bartjen saj. Kjo është arsyeja pse Dea ofron shishen ideale për ta mbajtur me vete kudo që të shkoni. Shishe plastike (Ekologjike) Ujë natyral mineral 0.5 L MË SHUMË Ujë natyral mineral…

Read more

Shishe Qelqi Ekskluzive

Shkëlqeni kudo që shkoni Me shihet tona të qelqit ju ndjeheni të veçantë në çdo rast. Cilësia nuk do të jetë shqetësim për ju, ndërsa shtoni elegancë në tavolinë tuaj në shtëpi, punë apo restaurant. Shishe qelqi ekskluzive Ujë Natyral Mineral 750 ml MË SHUMË Ujë Mineral Natyral 750 ml MË SHUMË Ujë Natyral Mineral…

Read more

Kontakti

Lidhuni me ne Na kontaktoni Mail info@deawater.com Headquarters Rrruga Mehmet Akif Ersoy 3, Gjilan 60000 Republika e Kosovës Fabrika Bjeshkët e Zhegocit, Fshati Gumnishtë, Rruga Dea, Gjilan 60000, Republika e Kosovës Na thirrni +383 280 327 345 Na Kontaktoni Mos ngurroni të na shkruani. Lidhu me ne Qëndroni të hidratuar, qëndroni në kontakt me ne…

Read more