Ujë DEA dekorohet me çmimin “PLATIN ERA 2”

Ujë Dea u vlerësua nga Business Initiative Directions me Çmimin Platin ERA në kategorinë “Çmime Ndërkombëtare për Cilësi” për angazhimin në cilësi dhe përsosmëri gjatë ceremonisë së Konventës Ndërkombëtare për Cilësinë që u mbajt në #Gjenevë më 11 dhe 12Mars, 2017. Kompania ka fituar këtë çmim bazuar në kriterin e cilësisë, kënaqësisë së konsumatorit si dhe për…

Read more

Ujë DEA fiton çmimin “Punëdhënësi i vitit 2021“.

Në mbrëmjen Gala të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, Ujë Dea fitoi një ndër çmimet më të rëndësishme si “Punëdhënësi i vitit 2021“. Ujë Dea pranoi këtë çmim pas një pune të suksesshme dhe me përkushtim të madh nga stafi ynë. Të cilët punuan për ta mbajtur statusin e Ujit Dea në kompani lidere…

Read more

Ujë DEA dekorohet me çmimin “PLATIN ERA” 

Ujë Dea u vlerësua nga Business Initiative Directions me Çmimin Platin ERA në kategorinë “Çmime Ndërkombëtare për Cilësi” për angazhimin në cilësi dhe përsosmëri gjatë ceremonisë së Konventës Ndërkombëtare për Cilësinë që u mbajt në #Gjenevë më 11 dhe 12Mars, 2017. Kompania ka fituar këtë çmim bazuar në kriterin e cilësisë, kënaqësisë së konsumatorit si dhe për…

Read more