nga thellësia e bjeshkëve

Uji është dhurata më e çmuar që na ka falur natyra. Andaj ne me delikatesë dhe me vetitë më të mira të tij ua sjellim të ambalazhuar si DEA. Duke u kujdesur deri në secilin detaj, që produkti final të jetë optimal për organizmin e njeriut.

Deep from mountain valleys

Water quality is as vital as the water itself. Dea water is internationally proven for its quality. International awards, references and consumers are the most worthy ambassadors and representatives of our product.

forever healthy

Water quality is as vital as the water itself. Dea water is internationally proven for its quality. International awards, references and consumers are the most worthy ambassadors and representatives of our product.

forever healthy

Water quality is as vital as the water itself. Dea water is internationally proven for its quality. International awards, references and consumers are the most worthy ambassadors and representatives of our product.

 
Linja e Produkteve

Uji është thelbësor, por ajo që është më e rëndësishme është se në çfarë forme apo shishe e mbani me vete, gjatë ditës, pavarësisht nëse jeni në punë, në rrugë apo në shtëpi.

Shishe Qelqi Ekskluzive

Shishe Plastike (ECO)

Për familje dhe zyre

Products Line

Exclusive Glass Bottles

Eco-Friendly Pet Bottles

Family & Office Pack