Të rejat e fundit

Gjeni lajmet më të fundit për kompaninë tuaj të preferuar

Uji Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga Gjermania. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar.

ADEA GROUP ju ofron: Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.

Pi ujë "DEA"
Reklama televizive