Hidratohuni në shtëpi dhe zyrë

Si në punë ashtu edhe në shtëpi, shishet e ujit Dea janë shumë të dobishme. Ato janë të qëndrueshme, në mënyrë që të mund t’i rezistojnë përdorimit të rregullt në kuzhinë dhe punë.

Për familje dhe zyre

Ujë Natyral Mineral

8 L

Ujë Natyral Mineral

10 L

Ujë Natyral Mineral

19.5 L

Linja të tjera të produkteve

Shishe qelqi ekskluzive

Shishe plastike (Ekologjike)