Shishe miqësore me natyrën

Forma e shishes së ujit duhet t’i përshtatet dorës suaj, në mënyrë që asnjëherë të mos keni vështirësi në bartjen saj. Kjo është arsyeja pse Dea ofron shishen ideale për ta mbajtur me vete kudo që të shkoni.

Shishe plastike (Ekologjike)

Ujë natyral mineral

0.5 L

Ujë natyral mineral

0.5 L

Ujë natyral mineral

1.5 L

Ujë natyral mineral

2 L

Ujë mineral natyral

0.5 L

Ujë mineral natyral

1.5 L

Ujë mineral natyral

2 L

Dea Baby

1.5 L

Linja të tjera të produkteve

Shishe qelqi ekskluzive

Për familje dhe zyre