Inxhinier Elektrik dhe Mekanik (3)

Uje Dea shpall konkurs pune per : Inxhinier Elektrik dhe Mekanik (3) Vendi: Gjilan Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga GJERMANIA. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar. Detyrat e punës: Kualifikimi i nevojshëm: ADEA GROUP ju ofron: Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme…