Company News

Find the latest updates of DEA company.

Ujë DEA dekorohet me çmimin “PLATIN ERA” 

Ujë Dea u vlerësua nga Business Initiative Directions me Çmimin Platin ERA në kategorinë “Çmime Ndërkombëtare për Cilësi” për angazhimin në cilësi dhe përsosmëri gjatë ceremonisë së Konventës Ndërkombëtare për Cilësinë që u mbajt në #Gjenevë më 11 dhe 12Mars, 2017.

Kompania ka fituar këtë çmim bazuar në kriterin e cilësisë, kënaqësisë së konsumatorit si dhe për inovacion, efikasitet dhe lidership.Çmimi-Platin-ERA-2017-S.

Qëllimi kryesor i kësaj konvente është të promovojë kulturën e cilësisë së kompanive, duke vlerësuar prestigjin e kompanive të shquara nga e gjithë bota, cilësinë, ekselencën dhe menaxhimin në sektorë te rëndësishëm të biznesit, industrisë së prodhimit dhe të shërbimeve.

Share

Facebook

More from the category