Company News

Find the latest updates of DEA company.

Ujë DEA fiton çmimin “Punëdhënësi i vitit 2021“.

Në mbrëmjen Gala të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, Ujë Dea fitoi një ndër çmimet më të rëndësishme si “Punëdhënësi i vitit 2021“.

Ujë Dea pranoi këtë çmim pas një pune të suksesshme dhe me përkushtim të madh nga stafi ynë. Të cilët punuan për ta mbajtur statusin e Ujit Dea në kompani lidere e ujit në vend.

Ne do të vazhdojë të ofrojmë ujin natyral dhe mineral më cilësor në vend.

Share

Facebook

More from the category