Filloni karrieren tuaj profesionale.

Gjeni punën tuaj të ëndrrave dhe punoni në një vend shumë profesional.

Uje Dea është anëtare e grupit të njohur botëror KHS nga Gjermania. Lidere në Republikën e Kosovës në importin, shitjen dhe prodhimin e ujit te ambalazhuar.

ADEA GROUP ju ofron: Siguri të një koncerni botëror, atmosferë të këndshme pune, mundësi zhvillimi dhe përparimi në karrierë, mundësi trajnimi dhe edukimi të vazhdueshëm.

Pozitat e hapura