nga thellësia e bjeshkëve

Uji është dhurata më e çmuar që na ka falur natyra. Andaj ne me delikatesë dhe me vetitë më të mira të tij ua sjellim të ambalazhuar si DEA. Duke u kujdesur deri në secilin detaj, që produkti final të jetë optimal për organizmin e njeriut.

nga thellësia e bjeshkëve
Uji është dhurata më e çmuar që na ka falur natyra. Andaj ne me delikatesë dhe me vetitë më të mira të tij ua sjellim të ambalazhuar si DEA. Duke u kujdesur deri në secilin detaj, që produkti final të jetë optimal për organizmin e njeriut.
shëndet përjetë
Cilësia e ujit është jetike po aq sa dhe vetë uji. Ujë Dea është i dëshmuar ndërkombëtarisht për cilësinë e tij. Çmimet ndërkombëtare, referencat dhe konsumatorët janë ambasadorët dhe përfaqësuesit më të denjë të produktit tonë.
shëndet përjetë

Cilësia e ujit është jetike po aq sa dhe vetë uji. Ujë Dea është i dëshmuar ndërkombëtarisht për cilësinë e tij. Çmimet ndërkombëtare, referencat dhe konsumatorët janë ambasadorët dhe përfaqësuesit më të denjë të produktit tonë.

Linja e Produkteve

Uji është thelbësor, por ajo që është më e rëndësishme është se në çfarë forme apo shishe e mbani me vete, gjatë ditës, pavarësisht nëse jeni në punë, në rrugë apo në shtëpi.

Shishe Qelqi Ekskluzive

Shishe Plastike (ECO)

Për familje dhe zyre

Linja e produkteve

Shishe qelqi ekskluzive

Shishe plastike (ECO)

Për familje dhe punë